ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το International Press and Books φέρνει κοντά σας την μεγαλύτερη ποικιλία στον ξένο τύπο των περιοδικών και βιβλίων, με προϋπόθεση την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, τους οποίους καλείστε να μελετήσετε προσεκτικά. Χρησιμοποιώντας το International Press and Books δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους παρόντες όρους και ότι χρησιμοποιείτε το International Press and Books σύννομα.

Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας (ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι, όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης), τότε ο χρήστης θεωρείται ότι δεν ολοκλήρωσε την αγορά.

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του κόμβου αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στον κόμβο από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων, για το οποίο έχει γίνει παραγγελία, η εταιρεία θα αποδεσμεύσει τα χρήματα και θα γίνει ενημέρωση του πελάτη μέσω email ή τηλεφωνικά.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη και τα έξοδα, αν κατόπιν δικής μας υπαιτιότητας γίνει παραλαβή διαφορετικού προϊόντος από αυτό που έχει ζητηθεί από εσάς.

Όλα τα αντικείμενα που αγοράζονται από το International Press and Books γίνονται σύμφωνα με μια σύμβαση αποστολών. Αυτό βασικά σημαίνει ότι ο κίνδυνος απώλειας και ο τίτλος για τέτοια στοιχεία περνά σε σας με την παράδοση από μας στον μεταφορέα.

Τα εντυπα μας
Τελευταια αρθρα