ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

INTERNATIONAL PRESS Magazines from US, UK, France, Italy,Germany, etc.

Καλώς ήλθατε!

Το International Press & Books είναι κοντά σας και μέσα από τον διαδικτυακό του τόπο.

Από το 2006 βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και σας προσφέρει την αγάπη και την γνώση του για τον ξένο τύπο (περιοδικά/βιβλία) κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Σήμερα, 9 χρόνια μετά, το International Press & Books αποκτά το online βιβλιοπωλείο του μέσα από το οποίο θα μπορεί να βρίσκεται δίπλα σας και να σας ενημερώνει άμεσα για ο,τιδήποτε νέο κυκλοφορήσει.

Η αγάπη σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε και σας ευχαριστούμε...

 

Η ιστορία μας μέσα από ένα εξαιρετικό αφιέρωμα του περιοδικού OUGH!

Εκεί που σήμερα μπορείς να ικανοποιήσεις την όρεξή σου για ξένο τύπο, κάποτε μπορούσες να φας το καλύτερο κοτόπουλο του κέντρου.

Το μεγαλύτερο πρακτορείο ξένου τύπου στο κέντρο της Αθήνας –στην πλατεία Ομονοίας- είναι από τα λίγα μαγαζιά στην περιοχή που είναι από μόνο του λόγος για να την επισκεφτείς. Οι ιδιοκτήτες του δεν φέρνουν απλώς σχεδόν όλον τον παγκόσμιο τύπο, αλλά γνωρίζουν όλους τους τίτλους και έχουν κάτι να σου προτείνουν για κάθε κατηγορία, γούστο και προτίμηση. Είναι και από τα λίγα μαγαζιά του κέντρου που συναντάς τόσο φιλική διάθεση –ακόμα κι αν δεν είσαι τακτικός πελάτης, θα αισθανθείς οικεία από τη πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο χώρο τους. Τους περισσότερους «θαμώνες» τους γνωρίζουν με το όνομά τους. Το International Press εκτός από το μαγαζί που θα βρεις ό,τι περιοδικό μπορείς να φανταστείς [κι αν δεν υπάρχει, μπορούν να το παραγγείλουν] είναι ένας χώρος με ιστορία. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια και ακριβώς πριν γίνει πρακτορείο ξένου τύπου, ήταν ένα από τα πιο γνωστά κοτοπουλάδικα του κέντρου, το «ιστορικό» Bob and Will's. Και μπορεί το μαγαζί να άλλαξε ταυτότητα, εξακολουθεί όμως να έχει τους ίδιους ιδιοκτήτες. Το κοτοπουλάδικο το λειτουργούσε ο κ. Γιάννης Γιαννακουλόπουλος, ενώ το πρακτορείο έχει περάσει στα χέρια του υιού, του Νίκου. Το επισκεφτήκαμε, συναντήσαμε πατέρα και υιό και αυτοί άνοιξαν τις σελίδες των πιο συλλεκτικών τους τευχών στο ough!  

Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα:

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του OUGH για τα υπέροχα λόγια τους!

 

Share

Λενε για εμας