ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας για τη διαθεσιμότητα. Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα για 10 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωσή σας.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 10 ημερών, ακυρώνεται αυτόματα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας μέσω εταιρείας courier.

Για αγορές άνω των 60,00€  και παράδοση στη διεύθυνση επιλογής σας, το κόστος των μεταφορικών και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για αγορές κάτω των 50,00€  και παράδοση στη διεύθυνση επιλογής σας, το κόστος των μεταφορικών για βάρος έως 2 κιλών, είναι για την Αττική 2,40€ και για την υπόλοιπη Ελλάδα 2,90€. Το κόστος για κάθε επιπλέον κιλό για την Αττική είναι 0,70 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα 0,90€.

Το κόστος αντικαταβολής γι' αυτές τις παραγγελίες είναι 2,00€.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται μέσω του ταχυδρομείου ΕΛΤΑ Courier:

Εντός Πόλης (Intracity)
  • Επίδοση την επόμενη ημέρα.
Πόλη-Πόλη (Domestic)
  • Επίδοση την επόμενη ημέρα προς όλες τις πόλεις της χώρας.

Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 3-4 εργάσιμες μέρες.

Σημείωση: Η αποστολή σε 1 εργάσιμη ημέρα ισχύει για τις παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 15:00. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15:00 θα αποστέλλονται την μεθεπόμενη εργάσιμη.

Αν θέλετε η παράδοση να γίνει Σάββατο, τότε η αποστολή θα γίνει μέσω των ΕΛΤΑ και την υπηρεσία τους ΠΟΡΤΑ- ΠΟΡΤΑ, με επιπλέον χρέωση 2.00€.

Για όλα τα προϊόντα ισχύει η αποστολή που αναγράφεται στο καλάθι, υπό την προϋπόθεση ότι ο προμηθευτής έχει στοκ.

Ως εργάσιμες ημέρες λογίζονται οι ημέρες πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τα εντυπα μας
Τελευταια αρθρα